BEDRIJF

SDFworks is een eenmanszaak van Cyrille van IJzendoorn uit Maastricht met een samenwerkingsverband van all-round freelance vakmensen die allen een artistieke achtergrond hebben. Al ruim 25 jaar verzorg ik ontwerp en uitvoering, waarbij ik een hoge graad van perfectie lever. Doordat ik op maat werk is er veel aandacht voor al uw persoonlijke interieurwensen. Of het nu gaat om het ontwerpen en/of uitvoeren van uw maatkeuken, badkamer, meubels, totaalinrichting of om een complete renovatie van of huis of bedrijfspand, door projectmatig en efficient te werk te gaan streef ik naar een zo kort mogelijk werkproces.

Advies en ontwerp

Naast uitvoering adviseert SDFworks ook. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een woning. Indien gewenst met een reeële prijsindicatie en / of offerte van de aanpassingen. Alle bouw en verbouw plannen, zowel interieur als exterieur kunnen door SDFworks worden ontworpen en begeleid. Tevens kunt u SDFworks vragen voor de complete verzorging c.q. begeleiding van vergunningsaanvragen voorzien van de noodzakelijke bouwtekeningen en offertes. SDFworks heeft ruime ervaring met 3D presentaties en prints in Vectorworks. Daarnaast kan SDFworks opmaat een bouwteam samenstellen en begeleiden op projectbasis.

Kunst in uitvoering

Vanuit de artistieke achtergrond van Cyrille van IJzendoorn, wordt SDFworks ook gevraagd om tentoonstellingen op te bouwen en in te richten, in samenwerking en met als opdrachtgevers, de provincie Limburg, Centre Ceramique Maastricht en het Natuur Historisch Museum Maastricht. Daarnaast realiseert SDFworks opdrachten en kunstwerken van kunstenaars.

 

Leveringsvoorwaarden